Vi insisterar

Om hållbarhet

AUBO:s huvudkontor ligger i danska Aulum i västra delen av mellersta Jylland. Här ute är landet platt och ögat och sinnet har fritt spelrum. Den vida utsikten, och att tänka längre än näsan räcker, är en helt naturlig del av vårt DNA på AUBO.

Visst är produktion, omsättning och jobb viktiga, men inte till vilket pris som helst. Du måste ta med hjärtat och förnuftet, så att också miljön, människorna och vår gemensamma framtid gynnas.

Det har resulterat i att vårt sortiment är BREEAMdokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

AUBO har, långt innan begreppet ”grön omställning” kom på allas läppar, fokuserat på att minimera avfall, återvinna källsorterade materialtyper och kartonger, energiförbrukning samt en säker arbetsmiljö för våra
kollegor. Vi kommer att intensifiera detta fokus på miljö och människor under de närmaste åren. Det är så vi svarar när naturen kallar.

Exklusiva garderobslösningar från AUBO

Skyhöga krav på kvalitet

På AUBO är vi stolta över att kunna ta hand om allt vi levererar. Våra förvaringslösningar är gjorda av de bästa materialen och har massor av läckra detaljer.

 

Utrymme för mer

Alla skjutdörrlösningar från AUBO är utformade för att passa dina mål. Det betyder att du får upp till 50% mer lagring än med ett standardskåp.

 

Snygg design

En skjutdörrlösning från AUBO är individuellt designad. Detta innebär att du kan få en lösning som matchar ditt hemstil. Lutande väggar, sneda vinklar och liknande är inget hinder.

Vi är med dig hela vägen

Hos AUBO får du expertrådgivning från kartläggning, beställning, leverans och montering av din skjutdörrlösning.

Du bestämmer priset

Vi kan erbjuda skjutdörrlösningar anpassade efter din budget och dina behov.