KAMPANJ: Välj tillbehör till dina nya skåp - Värde upp till 15.000,-
07 - Stengrå
14 - Vit struktur
62 - Hvid
16 - Sort struktur
22 - Lys eg
23 - Røget eg
28 - Grå
65 - Rustik sand
60 - Rustik fleetwood
96 - Black perfect mat
75 - Hvid højglans
40 - Sølvspejl
48 - Grå spejl
50 - Bronze spejl
52 - Malet glas sort
57 - Malet glas hvid diamant
41 - klar glas
43 - Satineret glas
53 - Malet glas hvid
56 - Satineret glas hvid diamant
Modellen finns i 20 färger
Förvaring i barnrummet

Skapa utrymme för lek och kreativitet i barnkammaren

Med AUBOs skjutdörrslösningar kan du inreda garderoben i barnrummet så att den kan innehålla både kläder, leksaker och allt annat som behöver rymmas. Stäng dörrarna – och barnkammaren ser snygg ut.

Den lösning som visas har en silverspegel på en skjutdörr, vilket gör att rummet ser större ut, och då kan den användas när festkläderna ska prövas på.

Anpassa inredningen för barnets ålder
Med vårt breda utbud av möbler för skjutdörrslösningar har du möjlighet att inreda garderoben i barnens rum för att passa barnets ålder. Använd våra korgar för att förvara leksaker när barnen är små. Korgarna kan enkelt tas bort från garderoben, så att barnen enkelt kan komma åt leksakerna. När barnen blir större kan korgarna användas som tvättkorg, bara för att gå ut och till tvättmaskinen med.

Fakta om modellen
Modellen som visas är gjord med 22 mm dekor i vit och AUBOs meshkurva. Skjutdörrarna är i modell FUR med vit gripskena, Vit och Silverspegeldörr.

Model FUR finns i ett brett utbud av färger och material och med en greppprofil i 3 färger.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Detta skjutdörrslösning finns i 20 olika färger

Vi har valt dessa färger och material för dig i vårt skjutdörrsortiment. De olika färgerna och materialen varierar stort, så det finns något för alla, och samtidigt är det möjligt att blanda färgerna så att du får en unik look.

Se material och tillbehör

I vår produktutveckling har vi ett starkt fokus på kvalitet, innovation och konkurrenskraftiga priser - baserat på målet att alla ska ha råd med ett AUBO-kök.

`-Jens Bertelsen, AUBOs grundare och ägare

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat