KAMPANJ: Välj tillbehör till dina nya skåp - Värde upp till 15.000,-
07 - Stengrå
14 - Vit struktur
62 - Hvid
16 - Sort struktur
22 - Lys eg
23 - Røget eg
28 - Grå
65 - Rustik sand
60 - Rustik fleetwood
96 - Black perfect mat
75 - Hvid højglans
40 - Sølvspejl
48 - Grå spejl
50 - Bronze spejl
52 - Malet glas sort
57 - Malet glas hvid diamant
41 - klar glas
43 - Satineret glas
53 - Malet glas hvid
56 - Satineret glas hvid diamant
Modellen finns i 20 färger
Göm röran i entren och tvättstugan

Välkomna dina gäster med en snygg tvättstugehall

Tvättmaskin, torktumlare och ytterkläder. Du behöver allt i vardagen, men det kan lätt se lite rörigt. Med en skjutdörrslösning från AUBO kombineras det praktiska med stil. Förvara allt som är rörigt bakom skjutdörrarna så kan du alltid välkomna dina gäster till en snygg tvättstuga.

Specialinredning för tvättmaskin och torktumlare
Våra smarta och kundanpassade moduler för tvättmaskin och torktumlare gör att du kan ställa in skjutdörrsskåpet så att det kan förvara tvättmaskinen och torktumlaren ur vägen, och ändå ha en funktionell baksida som fungerar för vardagen.

Använd AUBO:s korgar för att förvara din tvätt. Korgarna kan enkelt tas bort från garderoben så att tvätten kan samlas ihop runt om i huset. Korgarna kan även användas för handskar, cykelhjälmar och allt annat som fyller i området

Fakta om modellen
Modellen som visas är gjord med 22 mm dekor i vit och AUBOs meshkurva. Skjutdörrarna är i modell FUR med silvergripskenor och silverspegeldörr.

Model FUR finns i ett brett utbud av färger och material och med en greppprofil i 3 färger.

 

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Detta skjutdörrslösning finns i 20 olika färger

Vi har valt dessa färger och material för dig i vårt skjutdörrsortiment. De olika färgerna och materialen varierar stort, så det finns något för alla, och samtidigt är det möjligt att blanda färgerna så att du får en unik look.

Se material och tillbehör

I vår produktutveckling har vi ett starkt fokus på kvalitet, innovation och konkurrenskraftiga priser - baserat på målet att alla ska ha råd med ett AUBO-kök.

`-Jens Bertelsen, AUBOs grundare och ägare

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat