KAMPANJ: Välj tillbehör till dina nya skåp - Värde upp till 15.000,-
07 - Stengrå
14 - Vit struktur
62 - Hvid
16 - Sort struktur
22 - Lys eg
23 - Røget eg
28 - Grå
65 - Rustik sand
60 - Rustik fleetwood
96 - Black perfect mat
75 - Hvid højglans
40 - Sølvspejl
48 - Grå spejl
50 - Bronze spejl
52 - Malet glas sort
57 - Malet glas hvid diamant
41 - klar glas
43 - Satineret glas
53 - Malet glas hvid
56 - Satineret glas hvid diamant
Modellen finns i 20 färger
Inred gästrummet med skjutdörrar

Dra nytta av det sluttande väggutrymmet för praktisk förvaring

Hos oss är sluttande och skeva väggar inget hinder.  Alla skjutdörrslösningar från AUBO tillverkas enligt individuella dimensioner och anpassas till rummets skevheter och lutande väggar. På så sätt kan du få ut det mesta av utrymmet och göra plats för mer lagringsutrymme.

Modell ALS
Vår romantiska skjutdörrsmodell ALS består av en 10 cm bred ram, vilket ger dörren det romantiska utseendet. Lek med färgerna och låt ramen få en annan färg än fyllningen. Naturligtvis kan du också låta ramen och fyllningen ha samma färg.

Dra nytta av förvaringsutrymmet
I den lösning som visas har vi utnyttjat de sluttande väggarna och dekorerat gästrummet med en läcker lösning i Stengrått och Vitt. Här kan dina gäster hänga sina kläder, och naturligtvis finns det också plats för de saker du inte använder dig själv av så ofta som till exempel resväskan.

 

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Detta skjutdörrslösning finns i 20 olika färger

Vi har valt dessa färger och material för dig i vårt skjutdörrsortiment. De olika färgerna och materialen varierar stort, så det finns något för alla, och samtidigt är det möjligt att blanda färgerna så att du får en unik look.

Se material och tillbehör

I vår produktutveckling har vi ett starkt fokus på kvalitet, innovation och konkurrenskraftiga priser - baserat på målet att alla ska ha råd med ett AUBO-kök.

`-Jens Bertelsen, AUBOs grundare och ägare

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat