KAMPANJ: Välj tillbehör till dina nya skåp - Värde upp till 15.000,-
07 - Stengrå
14 - Vit struktur
62 - Hvid
16 - Sort struktur
22 - Lys eg
23 - Røget eg
28 - Grå
65 - Rustik sand
60 - Rustik fleetwood
96 - Black perfect mat
75 - Hvid højglans
40 - Sølvspejl
48 - Grå spejl
50 - Bronze spejl
52 - Malet glas sort
57 - Malet glas hvid diamant
41 - klar glas
43 - Satineret glas
53 - Malet glas hvid
56 - Satineret glas hvid diamant
Modellen finns i 20 färger
Skjutdörrslösning i modell FUR

En skjutdörrslösning med ett enkelt och stilfullt utseende

Du kan välja mellan en mängd olika fyllningar, så att du kan skapa skjutdörrslösningen som passar dig. Modellen finns med en greppsprofil i vitt, silver och matt svart.

Alla AUBO:s skjutdörrar tillverkas enligt individuella mått och design, så att du kan få just den lösning som passar ditt hem. Sluttande väggar är inget hinder.

Modellen som visas är med Ljus Ek och Rökt Ek i vacker kombination. Bakom dörrarna finns en praktisk inredning med plats för hela garderoben.

På AUBO får du expertvägledning från uppmätning, beställning, leverans och till montering av skjutdörrslösningen. Kika in till din närmaste återförsäljare och låt oss hjälpa dig på vägen.

 

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas kors och tvärs samt att arrangemang kan ändras enligt dina specifika önskemål och behov.

Detta skjutdörrslösning finns i 20 olika färger

Vi har valt dessa färger och material för dig i vårt skjutdörrsortiment. De olika färgerna och materialen varierar stort, så det finns något för alla, och samtidigt är det möjligt att blanda färgerna så att du får en unik look.

Se material och tillbehör

I vår produktutveckling har vi ett starkt fokus på kvalitet, innovation och konkurrenskraftiga priser - baserat på målet att alla ska ha råd med ett AUBO-kök.

`-Jens Bertelsen, AUBOs grundare och ägare

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat