Als

Als

Dra nytta av det sluttande väggutrymmet för praktisk förvaring

Hos oss är sluttande och skeva väggar inget hinder.  Alla skjutdörrslösningar från AUBO tillverkas enligt individuella dimensioner och anpassas till rummets skevheter och lutande väggar. På så sätt kan du få ut det mesta av utrymmet och göra plats för mer lagringsutrymme.

Modell ALS
Vår romantiska skjutdörrsmodell ALS består av en 10 cm bred ram, vilket ger dörren det romantiska utseendet. Lek med färgerna och låt ramen få en annan färg än fyllningen. Naturligtvis kan du också låta ramen och fyllningen ha samma färg.

Dra nytta av förvaringsutrymmet
I den lösning som visas har vi utnyttjat de sluttande väggarna och dekorerat gästrummet med en läcker lösning i Stengrått och Vitt. Här kan dina gäster hänga sina kläder, och naturligtvis finns det också plats för de saker du inte använder dig själv av så ofta som till exempel resväskan.

 

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Hitta återförsäljare

finns i 1 antal olika färgerEksklusiv skydedøre

Denna modell finns endast i en färg

e-delete
Se material och tillbehör
Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Als

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer