Fur

Fur

En skjutdörrslösning med ett enkelt och stilfullt utseende

Du kan välja mellan en mängd olika fyllningar, så att du kan skapa skjutdörrslösningen som passar dig. Modellen finns med en greppsprofil i vitt, silver och matt svart.

Alla AUBO:s skjutdörrar tillverkas enligt individuella mått och design, så att du kan få just den lösning som passar ditt hem. Sluttande väggar är inget hinder.

Modellen som visas är med Ljus Ek och Rökt Ek i vacker kombination. Bakom dörrarna finns en praktisk inredning med plats för hela garderoben.

På AUBO får du expertvägledning från uppmätning, beställning, leverans och till montering av skjutdörrslösningen. Kika in till din närmaste återförsäljare och låt oss hjälpa dig på vägen.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas kors och tvärs samt att arrangemang kan ändras enligt dina specifika önskemål och behov.

Hitta återförsäljare

finns i 1 antal olika färgerEksklusiv skydedøre

Denna modell finns endast i en färg

e-delete
Se material och tillbehör
Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Fur

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer