Fur

Fur

Upp till 50% mer förvaringsplats

En AUBO-garderob med skjutdörrar är anpassad till ditt hem. Sluttande väggar, skeva vinklar och krokiga golv är inget hinder. Alla AUBO:s skjutdörrslösningar är utformade för att passa dina mått, vilket innebär att du får upp till 50% mer lagringsutrymme än med ett standardskåp.

Garderober med skjutdörrar tar inte upp plats i rummet, så du kan dra nytta av utrymmet framför garderoben.

Fakta om modellen
Bilden som visas är i modell FUR i Rustik Sand och Bronsspegel. Inredningen är i Rustik Sand och justerad med lådor i vår nyhet Rökt Ek.

Läcker inredning till garderoben
På AUBO kan du välja mellan en rad läckra inredningsdetaljer för din garderob. Låt dig inspireras här eller titta in i närmaste AUBO-butik och se de läckra detaljerna.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Hitta återförsäljare

finns i 1 antal olika färgerEksklusiv skydedøre

Denna modell finns endast i en färg

e-delete
Se material och tillbehör
Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Fur

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer