New York

New York

Rått, enkelt och ändå mysigt

Låt lite av New York flytta in hos dig och upplev hur man kan få mer rymd och ljus i sitt hem. Varför gömma garderoben bakom massiva dörrar när du nu kan få en walk-in lösning med vackra, transparenta skjutdörrar i glas med fasadprofiler?

Dagsljus kan ha svårt att nå in i hemmen i en storstad. Kanske är det just därför det är så viktigt att använda varje ljusglimt i inredningen. Ljuset får ogenerat flöda in i bostaden, och det används för att skapa luft och en känsla av gott utrymme. New York-stilen kan göra att även de minsta hemmen verkar ljusa, luftiga och välkomnande.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Hitta återförsäljare

finns i 1 antal olika färgerEksklusiv skydedøre

Denna modell finns endast i en färg

e-delete
Se material och tillbehör
Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

New York

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer