Slät Vit

Slät Vit

Stäng skjutdörrarna och ge sovrummet en lugn och elegant känsla

Inred garderoben efter dina behov
Långa klänningar, skjortor, långbyxor, skor och stövlar. Garderoben måste ha plats för allt. Med en skjutdörrslösning från AUBO skräddarsyr vi garderoben för att möta dina förvaringsbehov.

Skapa lugn och ro i rummet
När de vackra dörrarna till modell ANHOLT är stängda förvaras hela garderoben borta från insyn och sovrummet utstrålar lugn och ordning.

Fakta om modellen
Modellen som visas är gjord med 22 mm dekor i Rökt ek och våra läckra fanérlådor. Skjutdörrarna är i vår snygga modell ANHOLT i vitt.

Modell ANHOLT finns i 3 exklusiva färger. Vår 22 mm-dekor finns i ett brett utbud av färger.

Kvaliteten visar sig självt
För oss är hög kvalitet självklart, och vi går i god för att en skjutdörrslösning från AUBO uppfyller dina förväntningar.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Hitta återförsäljare

finns i 1 antal olika färgerEksklusiv skydedøre

Denna modell finns endast i en färg

e-delete
Se material och tillbehör
Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Slät Vit

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer