Mors

Mors

Utnyttja utrymmet i sovrummet och skapa din egen läckra Walk-in

Med AUBO:s skjutdörrar och garderobsinredning, kan du enkelt dra nytta av utrymmet i sovrummet för att skapa din egen Walk-in.

Stilsäker design
Alla Walk-in-lösningar är individuellt utformade. Detta innebär att du kan få en lösning som matchar stilen i ditt hem.

Modellen som visas är dekorerad med våra läckra 22 mm fixturer, notera de läckra hyllorna där alla dina skor kan placeras, så att du enkelt och snabbt kan välja dagens skor. I de vackra glaslådorna, kan du placera dina halsdukar, strumpor eller något annat du använder kan regelbundet.

Skapa lugn och ro i rummet
När de vackra dörrarna till modellen MORS är stängda, försvinner synen av förvaringen av hela din garderob och sovrummet andas av lugn och ordning.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Hitta återförsäljare

finns i 14 antal olika färgerEksklusiv skydedøre

Om du vill ha ett djärvare kök, kan du välja en av dessa 14 färger istället för standardfärgen. Samtidigt kan du lägga till exakt den touch av modernism du vill ha genom att tänka alternativt i valet av bänkskiva och beslag.

e-delete
Se material och tillbehör
Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Mors

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer