Vi insisterar

På hållbarhet

AUBO:s huvudkontor ligger i danska Aulum i västra delen av mellersta Jylland. Här ute är landet platt och ögat och sinnet har fritt spelrum. Den vida utsikten, och att tänka längre än näsan räcker, är en helt naturlig del av vårt DNA på AUBO.

Visst är produktion, omsättning och jobb viktiga, men inte till vilket pris som helst. Du måste ta med hjärtat och förnuftet, så att också miljön, människorna och vår gemensamma framtid gynnas.

Som en av de första danska kökstillverkarna, kunde AUBO 2017, leverera inredning till kök, badrum, tvättstuga och garderober, som uppfyllde kraven i världens äldsta märkningsprogram BREEAM®.

läs mer

Ett funktionellt och skräddarsytt tvättstuga

“Välkommen till”

Vi välkomnas ofta med den frasen när vi går in i någon annans hem, och i många fall sker detta välkomst i tvättstugan.

Tvättstugan blir därmed utgångspunkten för besöket. Första intrycket av hemmet. Början på den röda tråden i vår personliga interiörstil. Det är utrymmet som öppnar balett och i första hand ger tonan för uttrycket i vårt hem.

Men tvättstugan är tyvärr ofta ett förbises utrymme, även om det faktiskt är centrum för mycket av vårt dagliga liv.

Så varför ska vi inte lägga så mycket kärlek och så mycket tanke i utformningen av vår tvättstuga?

Ett genomtänkt och estetiskt utrymme

Tvättstugan kräver faktiskt mycket tanke och finess. Det är ett utrymme som borde fungera som en integrerad del av vår inredning. Och ett utrymme som ställer höga krav på organisation, lagring och funktionalitet.

På AUBO har vi många års erfarenhet av att skapa tvättstugslösningar som är både estetiska och praktiska, som är behagliga för ögat och som underlättar arbetsrutinerna i vardagen. Oavsett om du har ett mindre tvättstuga som kräver kreativitet med utrymmet, eller om du har tillräckligt med kvadratfot för att möjliggöra en större uppsättning, kan du hitta ditt drömtvättstuga hos oss. Vi har många alternativ, stilar och material så att du kan matcha det perfekt med resten av din interiör.

Det multifunktionella tvättstugan

Husets start ramp. Husets maskinrum. Husets ankomsthall och välkomstrum. En kär plats har många namn, och det finns ingen brist på beskrivningar och definitioner när det gäller tvättstugan.

Tvättstugan är ett av de mest mångsidiga utrymmena i huset och måste kunna tillgodose många olika behov och funktioner. Det multifunktionella verktygsrummet bör sätta ramarna för dina egna och dina gästars första möte med hemmet, men det är verkligen också ett utrymme där mycket arbete görs. Det är i tvättstugan, en stor del av våra dagliga arbetsuppgifter och sysslor som skall behandlas – så smidigt som möjligt.

Det innebär också att tvättstugan består av ett sammelsurium av behov. Det är där vi ladda våra ytterkläder och skor. Både det rena och torra, men också det leriga och smutsiga. Det är här barnen kastar de svettiga fotbollsskorna fulla av gräs, den våta flygdräkten och gymnastiksäcken. Och det tar sitt utrymme att hantera den uppgiften.

Håll dig organiserad med en välutrustad tvättstuga

Det är i tvättstugan som vi stavar smutsiga kläder rena. Och våta kläder torra. I alla fall väljer många att installera tvättmaskin och torktumlare i tvättstugan, för att frigöra extra utrymme i badrummet. Exakt denna dagliga uppgift är ett krävande jobb och kräver en intelligent uppdelning av din tvättstuga och användning av varje kvadratmeter, men också för inredning, organisation och städning.

Tvättstugan är också rummet där många små saker av spårbara vägar hittar. Rotlöst och på sin plats någon annanstans i hemmet kommer gamla tidningar, blandade städare, tomma flaskor och det gamla mattan du aldrig fick till papperskorgen i tvättstugan. Tvättstugan blir plötsligt hem för olika konstiga saker och saker “jag vet inte var jag borde vara”. Och det kan snabbt bli både rörigt och rörigt.

Därför är en väludrustad och välorganiserad tvättstuga också viktig i kampen för att hålla saker organiserade, men tror inte att det betyder att du måste kompromissa med design och stil. Med en tvättstuga från AUBO kan funktionalitet och estetik gå in i en högre enhet.

Vacker tvättstuga design i linje med ditt hem

Hur ser din drömtvättstuga ut? Är det strömlinjeformat, modernt och rent uttryck? Eller går du in i det klassiska utseendet där tidlösa vita dörrar smälter in vackert med en bänkskiva i trä? Kanske är du mer den exklusiva typen som vågar låta svart och stål dominera din tvättstuga?

På AUBO överlåter vi inget till slumpen, och detsamma gäller designen av din tvättstuga. Vi vet att en vackert tvättstuga kan vara en källa till glädje och att detaljerna i designen kan ge den sista handen till rummet. Tvättstugan är det sista du ser när du går ut genom dörren och det första du går in i när du kommer hem.

En vacker tvättstuga välkomnar dig hem efter en lång dag och låter lugnet avta under kvällen. Nu är du äntligen hemma – och i din välorganiserade tvättstuga behöver du inte tänka på röran eller virvlande. Eftersom allt har sin plats och det finns plats för allt. Den perfekta designen passar resten av ditt hem och ger en underbar sammanhållning, värme och hemlighet – oavsett om din perfekta design är tydliga linjer, kall stål och släta ytor eller vacker trästruktur, mässing och jordtoner.

Hos oss hittar du exakt den design som passar din smak, dina behov och dina drömmar. Och när du köper en AUBO-tvättstuga vet du att varje liten detalj har tänkts på så att du kan välkomnas hem precis som du vill.

Organisera dig ur röran

När du väljer ditt nya tvättstuga finns det många viktiga element att tänka på och designen är bara en av dem.

Organisera är en annan. Ett mycket viktigt beslut även. För vilka behov är det nödvändigt att din tvättstuga möter? Och vilka funktioner skulle bara vara läckra att ha? Kanske finns det små saker med din nuvarande tvättstuga som orsakar lite frustration i vardagen? Eller stora. Lyckligtvis kan du organisera dig ur det mesta om du bara ordnar din tvättstuga på rätt sätt.

Din tvättstuga blir ofta förvaret innan ditt avfall måste gå till automaten, pappersbehållaren eller återvinningsstationen. Här måste sorteras avfall och utrymme för de smutsiga kläderna, men också här måste vara rent och snyggt nog för att den vita skjortan ska strykas.

Och en välorganiserad tvättstuga kommer att rädda dig. Hos AUBO har vi inte bara exteriören på plats – vi kan också hjälpa dig att dekorera ditt verktygsrum med hyllor, lådaorganisation och smarta funktioner skräddarsydda just efter dina behov, så att du har en enklare vardag.

Lagringsutrymme i dn tvättstuga är guld värt

Förvaring är nyckelordet i det perfekta tvättstugan. Bra och rikligt med tvättstuga lagring hjälper till att hindra röran från att ta över och du kan hålla en översikt över din tvättstuga. Allt får sitt eget utrymme, och det är lätt att hitta, så att du inte är frustrerande att leta efter din dotters gummistövlar 5 minuter innan bussen går eller hitta vägen genom oändliga travar av gamla tidningar för omslagspapperet bakom.

Det är därför det är viktigt att din nya tvättstuga har gott om utrymme så att du snabbt kan gå från kaos till harmoni – åtminstone på ytan. Skodon i skohyllor, ytterkläder på krokar och djupa lådor för allt annat som bara står och fylls. Och som arbetets krona skjutdörrar eller dörrar för att dölja allt.

Fred och ordning med skjutdörrar till tvättstuga

För att skapa ett lugnt, rent och snyggt utseende i din tvättstuga är det en bra idé att lagra så mycket du kan bakom rena ytor som är perfekt anpassade till din stil. För även om du har ett välorganiserat tvättstuga, där varje tvättmedel har sitt fasta utrymme och varje vashylla, kanske den rosa färgen från Vanish-flaskan inte matchar resten av designen i ditt hem. Och om du blandar den ytterligare med skurpulverhinken och den röda skopa ger det snabbt ett smutsigt uttryck, vilket stör ögat. Och det är just här, skåp och skjutdörrar i din tvättstuga är din frälsning.

För den ultimata utrymmesbesparingen är en skjutdörrgarderob för tvättstuga ett uppenbart val. Du kan också välja att ha mer traditionella verktygskåp och lådor och sedan installera skjutdörrar som kan dölja hela eller delar av det efter behov, som i detta exempel: Modena Grå Cashmere Bryggers.

Tvättstuga anpassat till ditt dagliga liv

Det finns en stor fördel med gott om lagringsutrymme, så att du snabbt kan organisera din tvättstuga. Men det är minst lika viktigt att din bryggeri är utformad med dagliga arbetsrutiner i åtanke.

Rengöring av stövlar, sortering av sopor och tvätt ställer mycket olika krav på utformningen av din tvättstuga.

Om du har små barn, vet du hur mycket tid som läggs på tvätt, och därför är det viktigt att prioritera både golvyta och skrivbord för att hantera uppgiften smidigt. När du kämpar med högar med kläder som ska tvättas, torkas och sätts ihop kommer du att uppskatta både integrerade tvättkorgar, tvättmedel och extra diskutrymme.

I en välutrustad och organiserad tvättstuga är det viktigt att du har kontroll över de stora sakerna som bordsutrymme, skåp och golvutrymme. Men när du väl har det på plats handlar det om att utforma ditt nya tvättstuga med tillbehör som tar ditt verktygsrum till nya funktionella höjder.

Funktionellt tillbehör för tvättställ

En tvättstuga med gott om garderobsutrymme och djupa, rymliga lådor räcker inte alltid för att hålla reda på vardagen och röran från dörren. Om utrymmet inte är väl uppdelat och möblerat med funktionella, integrerade tillbehör, kan det snabbt utvecklas till rotlådor och diskreta skåp. Och det är just där tvättstuga tillbehör från AUBO räddas och underlättar din vardag.

Föreställ dig en tvättstuga med plats för de många sorteringsskoporna för avfall. En tvättstuga där en integrerad utdragbar strykbräda vackrast kommer ut ur en lådautdragning och som bara är att förvara efter användning. Och en tvättstuga där den fasta tvättkorgen bara är att dra ut ur garderoben bredvid tvättmaskinen.

Du kan redan känna hur de dagliga uppgifterna blir lite enklare, lite roligare och lite mindre tidskrävande, eller hur?

Så föreställ dig att du kunde dölja alla dessa nödvändiga och smarta funktioner bort från en skjutdörr och få ett helt rent och snygg tvättstuga med en snap?

Detta är en tvättstuga från AUBO.

Varför är AUBO det självklara valet för bryggerier

På AUBO är vi danskar till benet! Och som danskar vet vi att kvalitet och hållbarhet är alfa-omega för en tvättstuga. Din tvättstugautsätts för lite av var och en – och den borde kunna göra det. Det betyder också att vi testar våra tvättstugalösningar, så att vi kan vara 100% säkra på att tvättstugan vi levererar till dig är robust, smutsbeständig och tål både smutsiga gummistövlar, blöta flygdräkter och våta hundar.

Hos AUBO får du stabilitet, kvalitet och ärlighet! Men definitivt design också! Vi vet också att ett vackert hem ger en lyckligare vardag, varför vi alltid strävar efter att funktionalitet och estetik ska bli en högre enhet när vi utvecklar produkter. Och eftersom vi nu är välmatade, bryr vi oss inte om att sälja bensin och höja priserna. Hos oss får du bra kvalitet och vacker design till rimliga priser – utan krångel och levereras i tid. Det är vårt löfte till dig.

Om du fortfarande vill läsa mer har vi här samlat nio goda skäl att välja AUBO.

Besök din lokala AUBO återförsäljare och låt tvättstuga drömmen gå i uppfyllelse

Visste du inte att tvättstugan var något du drömt om? Vänta bara tills du kommer in och ser våra utställningar – då upptäcker du snabbt att man lätt kan bli kär i en tvättstuga. Ser fram emot att bli inspirerad när du går in i dörren till din lokala AUBO-återförsäljare. I alla våra butiker har våra inredningskonsulter städat med små pärlor med tvättstugalösningar som kan inspirera dig. Och om du redan har full kontroll över hur din perfekta tvättstuga ser ut kan de hjälpa dig att leva din dröm.

Det finns många överväganden att göra, många detaljer som ska införas och många beslut att fatta när man väljer en ny tvättstuga. Gå sedan förbi din närmaste AUBO, låt drömmarna flyga fritt och prata om dina önskemål och behov.

Du hittar din lokala AUBO-återförsäljare här, och om du vill se till att du har det bra kan du boka ett gratis och icke-bindande möte här.

Vi ser fram emot att välkomna dig till AUBOs universum!