Melinga

Melinga

Svart & bra – exklusiv tvättstuga

Praktisk och estetisk på en gång. Så här kan du också förvara många kubikmeter kaos i tvättstugan.

Melinga-modellen har den stora fördelen att de svarta ytorna är i en struktur som gör dem ogenomträngliga för fettfingrar och annan smuts.

Till höger döljer två vita skjutdörrar både tvättkorgen och allt som tillhör den.

Det nästan osynliga greppet på lådorna är en av AUBO:s specialiteter. “Wave” kallas de, och eftersom de böjer sig nedåt, samlar de inte smuts, och då är de lätta att dra ut. Även för människor som inte har mycket kraft i fingrarna.

En elegant tvättstuga av lugn.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas kors och tvärs samt att arrangemang kan ändras enligt dina specifika önskemål och behov.

Hitta återförsäljare

Melinga finns i 1 antal olika färger

Denna modell finns endast i en färg

e-delete
Se material och tillbehör
Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Melinga

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer