Toscana

Toscana

HERRSKAPSLIKNANDE ELEGANS

Tvättstugan är husets mest praktiska rum. Med många funktioner samtidigt. Ett rum som ska lösa många uppgifter. Grovkök, skafferi, tvätt-, torkoch strykrum, förråd för ytterkläder,
skor, sportkläder och stryktvätt och en extra ingång och plats att hänga av sig kläderna för husets invånare.

När alla de praktiska uppgifterna måste lösas i ett rum kräver det bra, genomtänkta lösningar och praktisk, funktionell inredning på varje kvadratcentimeter. Och rummet måste dessutom vara mysigt, inbjudande och estetiskt. Du kan sätta färg på luckorna eller skapa en mysig sittplats där skorna kan snöras på innan du går ut.

Det är lätt att associera till lantlig idyll när man befinner sig i en Toscana tvättstuga från AUBO. Karaktäristiskt med sina klassiska spegelluckor som, förutom lantlig romantik, lägger till ett stråk av herrskapsliknande elegans.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas kors och tvärs samt att arrangemang kan ändras enligt dina specifika önskemål och behov.

Hitta återförsäljare

Toscana finns i 14 antal olika färger

Om du vill ha ett djärvare kök, kan du välja en av dessa 14 färger istället för standardfärgen. Samtidigt kan du lägga till exakt den touch av modernism du vill ha genom att tänka alternativt i valet av bänkskiva och beslag.

e-delete
Se material och tillbehör
Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Toscana

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer