Visas på bilden
Luckor: Unik Vit Grepp: Edge Svart Bänkskiva: 20 mm laminat i farve SC-4878-VL från Horn Tvätt: Franke Sirius i färge Carbon Black Kran: Quooker Fusion Square i färge Black Kåpa: Eico Övriga vitvaror: Miele
Kr. 32.063,- Exkl. vitvaror, kranar och möbler

Vad kostar ett kök?

Prisexempel på nytt kök

AUBO har många olika köksmodeller i olika kvaliteter och utföranden. Nedan hittar du prisexempel på våra olika köksmodeller.

 

* Alla priser som visas är baserade på den översta köksbilden “Unik vit”. Priserna är inkl. element, bänkskiva, diskbänk, hylla, grepp, skydd, justeringar och exkl. apparater, kranar och möbler. “Pris / månad” som visas gäller vid användning av AUBO-finansiering – Gratis Konto Plus – med en återbetalning över 48 månader.

 

Black Oak

Pris: 50.022,-

Gladstone Ek

Pris: 33.445,-

Modena Vit

Pris: 32.572,-

Melinga Svart

Pris: 41.442,-

Napoli Basic Ek

Pris: 38.098,-

Napoli Festival ABS

Pris: 52.348,-

Napoli Festival

Pris: 53.948,-

Nordic Grå Cashmere

Pris: 36.789,-

Nordic Vit

Pris: 34.535,-

Polar Vit

Pris: 32.572,-

Sense Grå

Pris: 38.970,-

Sense Svart

Pris: 38.970,-

Siena Matt Vit

Pris: 38.243,-

Skagerak Vit

Pris: 44.205,-

Toscana Vit

Pris: 33.808,-

Trend Siena

Pris: 49.440,-

Trend Skagerak

Pris: 59.692,-

Trend Venezia

Pris: 50.167,-

Trend Yellowstone

Pris: 48.858,-

Unik Arktis Grå

Pris: 32.063,-

Unik Onyx Grå

Pris: 32.063,-

Venezia Vit

Pris: 33.299,-

Venezia Vit-Svart

Pris: 34.099,-

Venezia Matt Line

Pris: 38.534,-

Venezia Napoli

Pris: 61.945,-

Wave Vit

Pris: 34.681,-

Yellowstone Ek

Pris: 33.445,-

Hur stor är din budget?

“Hur dyrt är ett kök” är en fråga vi stöter på hela tiden.
Det är fullt förståeligt att priset är det första du tänker på, eftersom det naturligtvis är viktigt att få denna avstämning på förväntan på plats innan du börjar titta på ett nytt kök.

När du handlar hos AUBO, kan du räkna med kvaliteten är av högsta klass. Men i design, detaljer, extratillbehör och vitvaror, kan vi lägga till olika grader av lyx. Om vi börjar i den ände av skalan som passar din budget, undviker vi en hel del frustration och förvirring.

Vissa kunder tycker att det är fräckt när vi först frågar hur mycket de budgeterar med att spendera på sitt nya kök. Men vi gör det för att ge bästa möjliga service. Naturligtvis kan det vara svårt att ta ställning till alla önskemål och möjligheter, men priset är en viktig parameter för vilken lösning som är rätt för dig. AUBO:s sortiment erbjuder nu så många möjligheter när det gäller sammansättningen av material att de flesta är tacksamma för att få några uteslutna och därmed skapa en lite bättre överblick.

AUBO har kök i alla prisklasser

Varje rum är annorlunda. Vissa har ett stort hus, med plats för ett stort kök, och andra bor i lägenhet, och har bara plats för ett litet kök. Återigen finns det en stor prisskillnad beroende på vilka skåp du väljer. Ett skåp med bara en hylla och en skåplucka befinner sig i den billiga änden av spektrumet, men om du väljer ett objekt med tre helt utdragbara lådor, innebär det naturligtvis ett dyrare pris. Priserna på bänkskivor varierar också kraftigt. Det finns laminat i den billiga änden och granit, komposit och corian i den dyra änden.

Priset på köket beror därför kortfattat på de behov, önskemål och krav du har vad gäller storlek och material.

Läs mer om AUBO:s material här

Få ett gratis erbjudande utan förpliktelser

Vad som är viktigt för dig att veta är vad ditt nya drömkök kommer att kosta.

Därför kommer vi gärna till ditt hem för att göra en uppmätning, och sedan förbereda 3D-ritningar samt erbjudanden. Som något nytt, kan du också få en virtuell visning. Detta är både gratis och helt icke-bindande.

Om du gillar den stora lyxiga lösningen klarar vi det. Om du vill ha en billigare lösning, kommer vi att ordna det. Vi kan hantera varje utmaning utan att tumma på kvaliteten. Inget är för stort och inget är för litet, det är bara att kontakta oss.

Det kostar inget att fråga!

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat