Breeam miljöcertifiering

På AUBO har vi alltid kämpat för miljön, och den kampen har gett konkreta resultat. Som det första danska köksföretaget var AUBO år 2017 redo att leverera möbler till köket, badrummet, tvättstugan och garderoben vilka alla levde upp till världens äldsta märkningssystem BREEAM.

BREEAM är ett klassificeringssystem som, baserat på olika parametrar, bestämmer i vilken utsträckning hela byggnader eller enskilda produkter är hållbara. Med hjälp av AUBO:s lager kan inventeringen hjälpa BREEAM-klassificerade byggprojekt att uppnå en bättre poäng – och därmed en högre certifiering totalt sett.

I köket, badet, tvättstugan och garderoben, som är AUBO:s kärnområden, fokuseras det på komponenter tillverkade av träfibrer som måste uppfylla stränga krav för utsläpp av vissa gaser.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

 

Fakta om Breeam

– BREEAM är världens äldsta och Europas mest använda miljökoncept för inomhusklimat och hållbarhet.

– BREEAM-produkterna från AUBO dokumenteras med leverantörsförklaringar och specifika testrapporter för varje produktgrupp.

 BREEAM är en av de möjliga dokumentationsprinciper som krävs av många investerare för dokumentation av hållbarhet och inomhusklimat.

 BREEAM– sortimentet från AUBO är brett. Den innehåller ett stort urval av dörrtyper, skåptyper, dekorlösningar och bänkskivor.

– AUBO är fn. den enda tillverkaren av möbler för kök, bad, tvättstugor och garderob som kan leverera BREEAM-beprövade produkter i industriell skala.

– AUBOs BREEAM-sortiment är utan extra kostnad jämfört med det gällande vägledande detaljhandelspriset.

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

    AUBO ger upp till 25 års garanti.
    AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
    En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat