Lästid

1 minut

Udgivelsedato

juli 2019

 

 

BREEAM® är ett klassificeringssystem som genom att mäta olika parametrar, bestämmer i vilken utsträckning hela byggnader är hållbara. AUBO:s inredning har nödvändig dokumentation som uppfyller de föreskrivna materialkraven i BREEAM®.

Inom kök, badrum, tvättstuga och garderober, som är AUBO:s kärnområden, fokuseras det på komponenter av träfibrer som måste uppfylla strikta krav på utsläpp av vissa gaser. Med AUBO:s produktdokumentation bidrar våra produkter alltså till ett bättre inomhusklimat. AUBO kommer därför att ligga i frontlinjen för att skapa hållbara produkter till förmån för både miljö och människor.

 

Fakta om Breeam®:

BREEAM® är världens äldsta och Europas mest utbredda miljökoncept kring inomhusklimat och hållbarhet.

– AUBO:s produkter dokumenteras med leverantörsdeklarationer och specifika testrapporter för varje enskild produktgrupp, som används för dokumentation i BREEAM®.

BREEAM® är en av de möjliga dokumentationsprinciperna, som antas av många investerare, för dokumentation av hållbarhet och inomhusklimat.

 AUBO:s sortiment är brett, eftersom det innehåller ett stort urval av dörrtyper, skåptyper, inredningslösningar och bänkskivor, och det har dokumentation som kan användas i BREEAM®-projekt.

– AUBO är för närvarande en av de få tillverkare av kök, badrum och garderobsinredningar, som kan leverera BREEAM®-dokumenterade produkter i industriell skala.

– AUBO:s sortimentet som är BREEAM®-dokumenterat, har inte högre cirkapriser än de rekommenderade.

 

 

Källa: breeam.com

 

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer