Få gratis starthjälp

  • Introduktionsmöte i butiken för den som vill och behöver
  • Utarbetningar av 3D-färgritningar/visning i virtual reality
  • Förslag till kreativ inredning
  • Alla helt icke-bindande

  Om du vill boka ett möte inom 48 timmar, vänligen kontakta din lokala återförsäljare direkt.

  Fäst vid behov. bilder/ritningar/mått

  Genom att fylla i formuläret ovan, samtycker du till att bli kontaktad av oss. Läs våra villkor här

  Overvejer du at købe nyt køkken?

  Funderar du på att köpa ett nytt kök?

  – använd vår kostnadsfria starthjälp

  Fyll i formuläret högst upp och bli kontaktad av en återförsäljare nära dig för bekräftelse av datum och tid för det första introduktionsmötet i butiken. Vid det första mötet i butiken börjar vi med att prata om dina önskemål och behov och att se över vårt urval.

  Om du redan kommit så långt i processen att du antingen själv har gjort mätningar och kommit med förslag på inredning, eller har fått erbjudanden från ett konkurrerande köksmärke, är du fortfarande välkommen att använda vår tjänst. AUBO erbjuder att gratis se över ditt eget inredningsförslag/erbjudande från ett konkurrerande köksmärke. Sedan kan vi se över om det är den optimala lösningen som du har skapat eller blivit erbjuden, och inte minst om priset är optimalt. Kanske kan vi erbjuda ett bättre pris – och då sparar du pengar. Så du har inget att förlora, kanske finns det pengar att spara och en bättre lösning att vinna.

  Vi ser fram emot att höra av dig.

  Vägledning & inspiration

  Nyfiken på mer?

  DANSK ORDENTLIGHET

  Du kan alltid räkna med AUBO

  I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

  Läs mer