Skagerak

Skagerak

RUSTIK CHARM ÄNDA IN I SJÄLEN

Får du känslan av att kliva in i ett rum och omedelbart känna att här vill du vara? Att rummet väcker den mycket speciella upplevelsen av tillhörighet. Av att vara hemma.

Exakt den känslan är själva symbolen för Skagerak-serien från AUBO. Luckorna i Skagerakserien är tillverkade av naturens eget material med ramar i massiv ask och en elegant fanerfyllning i en minimalistisk profil.

Charmigt, mysigt och rustikt med en ram i massivt trä och en spegel i faner. En kvalitet som gör att ditt nya kök ser precis lika bra ut när det har förvandlats till ditt gamla kök om tjugo år. Vid den tiden kommer det i gengäld ha satt sig – i din själ.

Uppgifter om Skagerak

Om du vill ha ett djärvare kök, kan du välja en av dessa 14 färger istället för standardfärgen. Samtidigt kan du lägga till exakt den touch av modernism du vill ha genom att tänka alternativt
i valet av bänkskiva och beslag.

Våra kökskonsulter står alltid till tjänst med inspiration och råd, och du kan själv experimentera med både färger, bänkskivor och beslag på vår webbplats.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Hitta återförsäljare

Skagerak finns i 14 antal olika färger

Om du vill ha ett djärvare kök, kan du välja en av dessa 14 färger istället för standardfärgen. Samtidigt kan du lägga till exakt den touch av modernism du vill ha genom att tänka alternativt i valet av bänkskiva och beslag.

e-delete
Se material och tillbehör
Uppgifter

Skagerak luckorna består av en20 mm Ask-träram m/6 mm Ask-fanerad fylling. Luckorna är matt målad, trästruktur

Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Skagerak

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Designa ditt eget drömkök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer