KAMPANJ: Välj tillbehör till dina nya skåp - Värde upp till 15.000,-

Köksbänkskivor i kompaktlaminat

Kompaktlaminat har samma egenskaper som traditionella laminatbänkskivor. Kompakta laminatbänkskivor består av komprimerat papper med ett skyddande lager upptill, men kommer till skillnad från traditionella laminatbänkskivor utan spånskiva.

Kompaktlaminat är en elegant bänkskiva i ett mycket starkt material. Kompaktlaminat finns i flera tjocklekar, varav den tunnaste är 13 mm, vilket passar bra med dagens trender, där bänkskivorna blir tunnare och snyggare. Kompaktlaminat är hygieniskt och kräver inget underhåll, men kan behandlas med laminatlack, vilket underlättar daglig rengöring. Kompaktlaminat kan monteras direkt ovanpå skåpen, men kan även monteras med stödplatta.

Prisnivå: 2 (av 5)

Rengöring: Använd rent, varmt vatten på en urvriden trasa.

AUBO erbjuder kompaktlaminat i följande färger:

 Om du vill veta mer om kompakta laminat köksbänkskivor och se de olika färgalternativen, kika in till din lokala AUBO-återförsäljare.

 

Montera din köksbänkskivor i kompaktlaminat från Horn

Kika in hos din lokala AUBO-återförsäljare

Vänligen kontakta din lokala AUBO-återförsäljare där du kan hitta inspiration och råd om vad som kan fungera bra i ditt hem.

 

Hitta AUBO Återförsäljare

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat