Köksbänkskivor i kompaktlaminat

Kompaktlaminat har samma egenskaper som traditionella laminatbänkskivor. Kompakta laminatbänkskivor består av komprimerat papper med ett skyddande lager upptill, men kommer till skillnad från traditionella laminatbänkskivor utan spånskiva.

Kompaktlaminat är en elegant bänkskiva i ett mycket starkt material. Kompaktlaminat finns i flera tjocklekar, varav den tunnaste är 13 mm, vilket passar bra med dagens trender, där bänkskivorna blir tunnare och snyggare. Kompaktlaminat är hygieniskt och kräver inget underhåll, men kan behandlas med laminatlack, vilket underlättar daglig rengöring. Kompaktlaminat kan monteras direkt ovanpå skåpen, men kan även monteras med stödplatta.

Prisnivå: 2 (av 5)

Rengöring: Använd rent, varmt vatten på en urvriden trasa.

AUBO erbjuder kompaktlaminat i följande färger:

 Om du vill veta mer om kompakta laminat köksbänkskivor och se de olika färgalternativen, kika in till din lokala AUBO-återförsäljare.

Montera din kökbänkskivor i kompaktlaminat från Horn

Kika in hos din lokala AUBO-återförsäljare

Vänligen kontakta din lokala AUBO-återförsäljare där du kan hitta inspiration och råd om vad som kan fungera bra i ditt hem.

 

Hitta AUBO återförsäljare
Video

Horn Bänkskivor A/S

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer