Köksbänkskivor i stål

Det är inte varje dag du ser ett kök med en stålbänkskiva i privata hem. Även om det industriella utseendet tilltalar många, kompletteras det oftast med ett annat material som trä. När du ser en stålbänkskiva i ett kök, är det ofta en 6 eller 8 millimeter lång platta limmad ovanpå en spånskiva.

Fördelar:

Stål kännetecknas av att det är resistent, vilket är anledningen till att det i synnerhet ses i industriella kök. Stål tål oändliga mängder vatten, och genom att spruta den med olja från stekpannan kan en fuktig trasa få bänkskivan att lysa igen. Den släta ytan gör att bänkskivor i stål är enkla att rengöra, varför det ofta ses runt spisen eller diskhon som en del av en träbänkskiva. Det ger en charmig blandning av det varma och råa utseendet.

Nackdelar:

Inte många knivar behöver tappas på en stålbänk innan repor syns.

Prisnivå: 3 (av 5)

Rengöring: Den dagliga rengöringen sker med en urvriden trasa i rent, varmt vatten. Bänkskivor av stål bör sedan torkas med en torr trasa för att undvika kalkavlagringar.

AUBO erbjuder köksbänkskivor i stål i följande varianter:

Om du vill veta mer om bänkskivor i stål och se de olika färgalternativen, vänligen kika in till din lokala AUBO-återförsäljare.

 

Montera din Horn stålbänkskiva

Kika in hos din lokala AUBO-återförsäljare

Vänligen kontakta din lokala AUBO-återförsäljare där du kan hitta inspiration och råd om vad som kan fungera bra i ditt hem.

 

Hitta AUBO återförsäljare
Video

Horn Bänkskivor A/S

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer