Vitvaror till köket

Ditt nya kök går hand i hand med funktionella vitvaror som AUBO erbjuder från kända leverantörer i alla konstruktioner och ytor i världen.

Inget kök utan vitvaror

Det finns miljontals alternativ när du handlar ett nytt kök. Dörrar, handtag, bänkskivor och inte minst vitvaror, som idag inte bara är funktionellt oumbärliga i ditt kök, men som också, i allra högsta grad, bidrar till att sätta pricken över i för designen.

Vitvaror finns i alla prisklasser, från den grundläggande upplagan till den extravaganta mittpunkten av köket. Flera vitvaror har dubbla funktioner, såsom vitvaruhällen här från EICO med inbyggd köksfläkt.

Bra leverantörer av vitvaror

Eftersom många vitvaror för närvarande byggs in i köksskåpen / köps till montering av integrerade luckor, är det viktigt att du får råd och vägledning av din AUBO-kökskonsult för att se till att köket och vitvarorna fungerar bra tillsammans.

AUBO har samarbetsavtal med noggrant utvalda leverantörer av vitvaror. Här kan vi gå i god för kvaliteten, och samtidigt är priserna rimliga.

Hos AUBO erbjuder vi vitvaror från:


Om du vill veta mer om utbudet av vitvaror som vi erbjuder och titta på olika design och funktioner, kontakta din lokala AUBO-återförsäljare.

Hitta AUBO återförsäljare
Video

Kig indenfor hos Johanne & Jesper

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer