Fur

Fur

Skapa utrymme för lek och kreativitet i barnkammaren

Med AUBOs skjutdörrslösningar kan du inreda garderoben i barnrummet så att den kan innehålla både kläder, leksaker och allt annat som behöver rymmas. Stäng dörrarna – och barnkammaren ser snygg ut.

Den lösning som visas har en silverspegel på en skjutdörr, vilket gör att rummet ser större ut, och då kan den användas när festkläderna ska prövas på.

Anpassa inredningen för barnets ålder
Med vårt breda utbud av möbler för skjutdörrslösningar har du möjlighet att inreda garderoben i barnens rum för att passa barnets ålder. Använd våra korgar för att förvara leksaker när barnen är små. Korgarna kan enkelt tas bort från garderoben, så att barnen enkelt kan komma åt leksakerna. När barnen blir större kan korgarna användas som tvättkorg, bara för att gå ut och till tvättmaskinen med.

Fakta om modellen
Modellen som visas är gjord med 22 mm dekor i vit och AUBOs meshkurva. Skjutdörrarna är i modell FUR med vit gripskena, Vit och Silverspegeldörr.

Model FUR finns i ett brett utbud av färger och material och med en greppprofil i 3 färger.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Hitta återförsäljare

finns i 1 antal olika färgerEksklusiv skydedøre

Denna modell finns endast i en färg

e-delete
Se material och tillbehör
Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Fur

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer