Skjutdörrar i köket

Skjutdörrar i köket

Få gott om förvaring bakom eleganta skjutdörrar

Köksmaskiner, kokböcker, vinkylare och burkar – allt som tar upp mycket plats i köket. Nu kan du förvara detta bakom eleganta skjutdörrar från AUBO.

När du använder skjutdörrar i köket kan du använda utrymmet framför skåpet för till exempel gångutrymme när familj och vänner är bänkade runt köksbordet.

Inredningen anpassas efter dina behov
Vårt breda utbud av inredning innebär att du kan dekorera skåpen i köket för att passa dina behov. Och om behovet ändras kan du enkelt anpassa skåpen för att passa in i vardagen.

Fakta om modellen
Modellen som visas är tillverkad med 22 mm dekor i vitt. Skjutdörrarna är i modell MORS med greppbara skenor i silver, och köksluckor i Svart Struktur med Satinerat Glas designfyllning.

Modell MORS finns i ett brett spektrum av färger och material och med en gripprofil i 3 färger.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

 

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

Hitta återförsäljare

finns i 1 antal olika färgerEksklusiv skydedøre

Denna modell finns endast i en färg

e-delete
Se material och tillbehör
Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Skjutdörrar i köket

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer