Sølvspejl

Sølvspejl

Välkomna dina gäster med en snygg tvättstugehall

Tvättmaskin, torktumlare och ytterkläder. Du behöver allt i vardagen, men det kan lätt se lite rörigt. Med en skjutdörrslösning från AUBO kombineras det praktiska med stil. Förvara allt som är rörigt bakom skjutdörrarna så kan du alltid välkomna dina gäster till en snygg tvättstuga.

Specialinredning för tvättmaskin och torktumlare
Våra smarta och kundanpassade moduler för tvättmaskin och torktumlare gör att du kan ställa in skjutdörrsskåpet så att det kan förvara tvättmaskinen och torktumlaren ur vägen, och ändå ha en funktionell baksida som fungerar för vardagen.

Använd AUBO:s korgar för att förvara din tvätt. Korgarna kan enkelt tas bort från garderoben så att tvätten kan samlas ihop runt om i huset. Korgarna kan även användas för handskar, cykelhjälmar och allt annat som fyller i området

Fakta om modellen
Modellen som visas är gjord med 22 mm dekor i vit och AUBOs meshkurva. Skjutdörrarna är i modell FUR med silvergripskenor och silverspegeldörr.

Modell FUR finns i ett brett utbud av färger och material och med en greppprofil i 3 färger.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Hitta återförsäljare

finns i 1 antal olika färgerEksklusiv skydedøre

Denna modell finns endast i en färg

e-delete
Se material och tillbehör
Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Sølvspejl

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer