Mors

Mors

Inred din dröm-walk-in med inredning och skjutdörrar från AUBO

Alla våra skjutdörrar är producerade för att passa ditt utrymme och dina önskemål.

Kvaliteten visar sig självt
För oss är hög kvalitet självklart, och vi går i god för att en skjutdörrslösning från AUBO uppfyller dina förväntningar.

Läcker inredning för din walk-in
Dekorera din walk-in som det passar dina behov. Kanske har du massor av klänningar, tröjor och t-shirts och inte så många byxor. Med vårt breda utbud av inredningsalternativ kan du inreda din garderob efter dina kläder. Och om dina behov förändras, kan du enkelt lägga till inredningsdelar till din garderob.

Fakta om modellen
Skjutdörrarna som visas är modell MORS i satinerat glas med klar glaskonstruktionsfyllning. Inredningen finns i vår nya stora ljusa ek. Naturligtvis kan du välja inredning och skjutdörrar i design och färger du vill ha. Kika in till närmaste butik och låt dig inspireras.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Hitta återförsäljare

finns i 1 antal olika färgerEksklusiv skydedøre

Denna modell finns endast i en färg

e-delete
Se material och tillbehör
Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Mors

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer