Modena

Modena

Göm röran väl

I många villor, fungerar tvättstugedörren verkligen som ytterdörren. Det är här gästerna kommer in och välkomnas till en prålig bakgrund av tvätt, ytterkläder, verktyg, kläder som har blivit för små, rengöringsprodukter, hushållsapparater, gamla tidningar, festservice, juldekorationer, mygglampor, tomma flaskor och alla möjliga andra konstiga saker som inte har något fast utrymme någon annanstans i huset.

Här är ett exklusivt exempel på en skjutdörr som bara på ett kick döljer det mesta av röran i tvättstugan.

Kalla det en klädkammare till husets tvättstuga. För här finns plats för trådkorgar med smutsiga kläder, utdragbar låda med strykbräda, tvättställ, tvättmedel och mycket mer. Bara din fantasi sätter gränserna.

Här kan du se Modena Vit tvättstuga kombinerat med skjutdörrar i Gladstone Ek. En trevlig och funktionell lösning för tvättstugan.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas kors och tvärs samt att arrangemang kan ändras enligt dina specifika önskemål och behov.

Hitta återförsäljare

Modena finns i 14 antal olika färger

Om du vill ha ett djärvare kök, kan du välja en av dessa 14 färger istället för standardfärgen. Samtidigt kan du lägga till exakt den touch av modernism du vill ha genom att tänka alternativt i valet av bänkskiva och beslag.

e-delete
Se material och tillbehör
Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Modena

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer