Vitt kök

Det vita köket är populärt som aldrig förr, och det finns många anledningar till det.

Outsägliga möjligheter

Även om boendetrenden fokuserar mycket på det personliga hemmet, med hjälp av alla material och färgpaletter i världen, är det vita köket fortfarande en bästsäljare. Men varför är det så populärt att ha ett vitt kök?

Det vita köket erbjuder oändliga möjligheter, så även om du investerar dina besparingar i ett vitt kök, har du inte på något sätt misslyckats i jämförelse med andra inredningsidéer. Med lite förändring av tillbehör, kan det vita köket enkelt ändra stil utan att kosta dig en förmögenhet. Och då är det vita köket tacksamt, det går bra med alla typer av tillbehör.

Beställ AUBO:s katalog

Bestil AUBOs katalog

Ett vitt kök är ett säkert val

Just för att det vita köket är så lätt att styla i alla stilar i världen, är det ett enormt säkert val. Så säkert så att så många som 8 av 10 av AUBO:s kunder väljer det vita köket som mittpunkten i deras privata oas.

Med ett vitt kök, oroa dig inte om ditt hus faller i värde. Skulle det bli aktuellt att sätta ut huset till försäljning, är ett vitt kök inte något som skrämmer bort några köpare. Tvärtom. Ett vitt kök kan de flesta av oss leva med, och även göra till vårt eget unika kök. Det vita köket är tidlöst, och bör inte låta livet ändras bara för att modet gör det.

Vitt kök i många olika stilar

Det vita köket är långt ifrån tillägnat en speciell stil. Ett vitt kök kan vara modernt, minimalistiskt, lantligt och mycket mer. AUBO har många olika vita köksmodeller i allt från rustika fyllningsluckor till snygga, greppfria dörrar. Valet är ditt.

Interiör med kontraster

Om du är rädd att ett vitt kök inte kommer vara fräscht nog, finns många möjligheter att skapa lite kontrast. Kombinera till exempel ditt vita kök men en bänkskiva av mörkt trä eller med en betong-look laminatsbänkskiva. Du kan också välja att sätta en mörkare lucka på några av dina objekt så att du skapar en fin interaktion med flera färger i ditt kök.

Få ett gratis erbjudande utan förpliktelser

Vi vill så gärna träffa dig i butiken.

Här kan vi visa dig de oändliga möjligheter vi erbjuder när det gäller vita kök, och vi kan ha ett icke-bindande samtal om dina önskemål och behov. På AUBO är vi specialister på vita kök och vi kan enkelt hitta en lösning som är rätt för dig.

Som en gratistjänst erbjuder AUBO:s återförsäljare att göra uppmätningar, och sedan förbereda 3D-ritningar samt erbjudanden. Du kan också få en virtuell visning. Denna kostnadsfria tjänst är helt icke-bindande.

Hitta Återförsäljare

Hitta Återförsäljare

 

 

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer